inköptNu när mitt internet funkar igen tänkte jag visa vad jag fyndade på rean för några dagar sedan! Jag blev grymt nöjd. men jag hade också velat hitta ett stort halsband...


random bild, bara så att ni vet!hej igen, tänkte bara beätta att min dator har fått något fel så mitt internet inte funkar alls! jag vet ej när det blir fixat men jag hoppas det är snart. Just nu sitter jag vid mammas och pappas dator där jag knappt har några bilder och kan inte helller ladda upp några!
Ikväll ska jag spela fotbollscup, önska mig LYCKA TILL ! och imorgon ska jag vara med finaste fanny.


heeej hopp

hey hoo, tänkte bara säga att jag är alive! hahah mitt internet dog igår så jag kunde inte blogga! vårat bredband e stört, de stängs bara av ibland... aja just nu är jag med kimberly och navve, navpreet ska på tjejmiddag snart och kimberly ska ha filmmys med mig !
Jag kanske bloggar senare ikväll!

ps. jag vet att jag e tråkig som inte har några bilder....

over and out


Jag tänkte berömma Sofi Fahrman som skrivt den fantastiska boken Elsas mode! Jag sträckläste boken till 3 på natten, det gick inte att sluta! Nu väntar jag på de två andra böckerna ur trilogin om Elsa.

four new parts of my wardrobejag tänkte bara visa det jag beställt för lite av mina julklapps pengar


hohoho
Jag tog massor av foton igår och det här är sex bilder av resultatet, Jag hade det trevligt igår och jag fick äta god mat och bra julklappar. Det jag fick pengar till kläder, nevelpiercing, en bok, biobiljetter och en högtalare slash radio för ipoden. Så idag ska jag näthandla bort alla pengar jag fick! haha inte riktigt men några saker ska jag köpa och dem sakerna visar jag isf senare. Ha en fortsatt god jul!


ignorera mitt stökiga rumhallå igen, jag tänkte bara visa en ganska dålig bild på hur jag ser ut! kameran tas med på julfrirandet hos mina kusiner så ni får se massor av bilder senare.

........med det här inlägget tänkte jag önska alla en god jul! jag tänkte också lova er att bloggandet kommer tas upp igen med regelbundna inlägg!

uppdatering väntar

jag kommer inte få internet fören den 21 december så ni får vänta ett tag till!

my world

igår flyttade jag ju och tyvärr har jag inget internät där ännu och jag vet inte när de kommer så det kommer att vara glest på inläggen ett tag!

++++++


Bild: ett halvår sedan när vi var i tyskland!

ikväll spenderades tiden med fanny, vi allmänt mysade och tittade sedan på idol. + mycket skakande på våra rumpor till MJ i högtalarna.


random shit

Nu ska jag sova! franska provet imorgon kommer jag faila hårt på !!!! aja flyttar i alla fall på lördag..


welcome, the greatest of them all


Bild: Diana

jag skulle dö för den här kavajen!! nej men seriöst, så orättvist snygg den är. den kommer iallafall ifrån H&M och priset har jag ingen aning om..


den andra december tvåtusennio


Nu sitter jag och äter mellanmål inför träningen som börjar om en och halv timme. längtar inte, jag kommer att frysa rumpan av mig!

ego girl
lite egopics på mej för att jag har sån brist på inspration att skriva!


RSS 2.0