jag gillartgalet snygga tishor från modekungen, ganska simpla men med ett par coola leggings blir det perfa !
och om du köper något över 500 får du 100 kr rabatt!


amazing nails


pic: unknown

fan vad coola naglar! jag önskar jag var så duktig att jag kunde måla så...


im bored

Min designade bikini på NELLY.COM

rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM
rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

rösta på min bikini här!

jag är sjuk och har tråkigt! därför blev det några fler bikinisar på nelly.. rösta gärna på din favorit! eller varför inte alla....?


awsome

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

jag tror ingen har missat nellys bikinitävling! här är mitt bidrag, tycker du om de? rösta i så fall!!


i varje ägg finns en skatt


bild: förra årets påsk


snart är det påsk och i min familj har vi som tradition att samla släkten tillsammans och att sedan åka och gömma påskägg. Jag är lite sur för pappa har tappat bort papprerna (kvittot) till min kamera och han kommer inte säkert ihåg var han köpte den.. Alltså finns det inte en chans att min kamera bilr klar innan påsk. 

 


earth hour

foto0236 (MMS)

Är jag den enda som har släckt alla lampor till earth hour ?


first time ...

foto0201 (MMS)

Jag tänkte bara prova på att mobilblogga! Vi får se hur det blir .. Förresten är bilden tagen när jag var i portugal !


http://almasrunway2.devote.se/den här bloggen hittade jag nyss, en stor inspiration källa det! jätte söt tjej med jätte fina bilder och sann modekänsla!


with a grey hoodie under itjag har bestämt mig för att köpa en jeansjacka ny till sommarn, av dem ovanför lockar acne jackan mest men den är far too dyr. Därför står det mellan ginajackan eller h&m. Vilken tycker ni är snyggast?

fredag

myspace graphic
några gammla bilder på moi...kul att vara sjuk på en fredag , jätte! Nu ska jag ta ett bad och läsa det nyaste nummret av sofis mode som mamma var så gullig och köpte till mig igår.


oh nej

jag tänkte bara upplysa er om att jag är sjuk!

spring newsbikbok har fått in jätte mycket fint! jag är sugen på att köpa allt men koftan med markerade axlar måste bli min, fast den är ganska dyr för att vara budget... 400 kr måste du lägga ut om du vill ha denna godbit!

 


blame it on sunshineJag är med elin nu och vi har precis ätit vofflor med grädde och sylt, avundsjuk någon? haha såhär kul kan vi ha med en kamera och vi vet at vi är snyggast så ni behöver inte påpeka det!


kerstin och jagsåhär roligt har vi en fredags kväll! hahah vi driver bara men mobba oss inte! förutom den delen av att det är kerstins första tugga av Ben n' Jerry.. för det är det!
ps. höj volymen till högsta!

just my luckjag har glömt att berätta att min systemis är trasig och jag har inte ännu lämnat in den på lagning! jag ska försöka göra det under nästa vecka men i alla fall det är därför jag har bloggat så dåligt.


it's all goodidag efter skolan hämtade pappa mig och sedan åkte vi till donken och åt! Nu ska jag göra iordning mig till min fotbollträning. Vi kommer att ha en inhyrd tränare så jag e lite spänd just nu..


musicWho says - John Mayer


suck

jag hade just suttit och knappat ihop ett inlägg sen råkar jag logga ut och när jag loggar in igen är inlägget borta! nu orkar jag inte göra om det..

blackbookjag skulle vilja beställa en tshirt från blackbook men vilken av dessa beauties vet jag ej. Alla fyra tröjor kostar 375 kr st och du hittar dem här


fuck'em

Om jag känner mig nere och behöver uppmuntras så läser jag alltid det här citatet..


RSS 2.0