var sak har sin tid?funderar på att ta på mig glajjorna imorgorn.... men de känns så stora på mig. vi får se!

Guldfynd by Kenza

 

 

 

 

 

 

De här är smyckerna som kenza designade åt guldfynd. Alla smyckerna var jätte fina men lite för dyra för mig! det är ringarna jag är intresserade av och där är priserna mellan 259-598. mitt favorit piece är ormringen och första ringen till höger!


en låt som gillas väldigt mycket av migRebecca Stella - Swag In A Bag

Jag saknar mitt blonda hår

ja rubriken säger allt! men jag tror jag ändå ska färga mörkare, det är nog bara just den här färgen jag inte trivs i..

just my luck

grejt! Sjävklart när jag får tillbaka min kamera från lagningen går min dator sönder! Så nu har jag ingen dator att ladda in bilder till ( ag vill inte använda macen för det är en skoldata)... Precis när jag tänkte att jag skulle börja blogga bättre.

I remember years ago, someone told me I should take caution when it comes to love, i did, i did.Maddi Jane - Impossible by Shontelle

Jag är beroende, jag kan inte sluta lyssna på denna söta lilla 11 åriga tös röst! jag får typ rysningar varje gång jag lyssar på henne. än så länge har hon bara tre låtar ute på tuben och jag hoppas verkligen att de kommer fler!


everybody makes mistakes and nobody is perfect

jag glömde plånboken hemma klantig som jag är! så mamma ska köpa skorna åt mig efter jobbet, älskar min snälla mamma!

when the sun comes upsminkad och klar för att gå till skolan! efter skolan ska jag köpa mina efterlängtade klumpskooor!

-----

jag har fyra läxor till imorgon och jag har bara börjat på en, panik!

Sitter nu och fikar med söta kerstin!

foto0413 (MMS)

Sitter nu och fikar med söta kerstin!


gymnasietiderDet här är några tjejer i min klass! när vi hade skolfotegrafering tog vi några bilder och fotografen mailade dem till en tjej i klassen! jag gillar verkligen min klass, vi alla kommer överns skitbra och man har aldrig tråkig när man är i skolan! vi kommer ha 3 fantastiska år.

i like what i seeNu sitter jag och myser med kerstin! myyys men direkt när jag kommer hem blir det plugg..

EYES LIPS FACE


Eyse Lips Face UK

jag funderar på att beställa från elf! allt är så himla billigt, jag får 10 prudukter för 200 kronor! det är ju otroligt.. och jag har kollat runt på andra bloggar som beställt därifrån och ingen verkar tycka det är nån billig skit som min mamma gör! för det är henne jag måste övertala först!

Do Blondes Really Have More Fun?Så här ser resultatet av färgningen ut! vad tycket ni?? alla i min klass tyckte jag skulle färgat ännu mörkare men jag vet inte... vi får se! det här duger änså länge.

how about a little goodiebag

jag är med och tävlar om en goodiebag på lindas blogg! hoppas det är smink för jag är i stort behov av det! klicka på bilden för att komma till tävlingen!

 


-

JAG HAR FÄRGAT HÅRET!!! till ljusbrunt, bild får ni se när de torkat..

uppdate: jag lägger upp bild imorgon istället när jag inte ser ut so en åsna!

DAGEN CITAT


ett litet hej

 

Nu sitter jag med en skål glass och väntar på att idol ska börja! jag gick hem tidigare idag från skolan för att jag mådde skit.. jag ska lägga mig tidigare ikväll så för vi hoppas att jag mår bra imorgon igen!


I want it so badly

Jag såg nyss  den här väskan på hm bildbank och att den kommer ut mellan veckorna 36 - 42 och jag måste ha den! fy vad söt den är. Det bästa med den är att den bara kommer att kosta 350 spänn! Jag måste haffa den när den kommer ut!!

 


dramatisk kväll!

jag träffade min idol kisse!
ser ni vem det är? det är killen från snabba cash, Matias Padin Varela!

lite bilder från grönan igår, Hoffmaestro & Chraa var gryma igår!! fan vilken kaoskväll det var! det var 25 tusen pers på grönan så många kom inte ens in! Efter konserten promenerade vi till nån park på linné gatan och hade det trevligt..

Hoffmaestro and ChraaNu ska jag till stan för att träffa madde, får se vad vi gör! men sen blir det  Hoffmaestro and Chraa, tagga! efter det blir det kanske lite häng i någon park för maddes kompis fyller år!

PilotJackanDenna jacka köpte jag i tisdags samtidigt som jag betställde iphonen. Jag har letat efter den över allt men det har aldrig funnits någon i 34 eller 36 kvar men nu hittade jag äntligen en! och ag hade tur det var den sista i affären.. 

"I don't mind making jokes, but I don't want to look like one"

Är det marlyn monroe?  Nej det är bara lilla jag! Det var söta josefine som fixade mig idag på våran hantverks lektion. JAG ÄLSKAR MIN SKOLA !


even better

UPDATE: Det blev ingen iphone 3gs! men det blev en iphone 4!!! den kommer om en månad så vi får inte göra något annat än att hålla tummarna att min gamla mobil håller ut till dess.

I rymden finns inga känslor

Denna film ska jag och elin och kanske sara gå och se imorgon! jag brukar vanligtvis inte gilla svenska filmer men trailern var så himla kul! kolla själva så fattar ni vad jag menade!yaaaay

AHHH! nu ska jag och pappa åka till skärholmen centrum för att köpa min iphone! min gamla telefon har en spricka över hela skärmen och touchen slutar fungerar hela tiden på vissa ställen...


http://www.pconline.se/wp-content/uploads/2009/06/iphone-3gs.jpg


ros och hattenhauernu sitter jag och väntar på att engelskan ska börja med söta johanna!

paj e gott och camilla är inte bäst!

Jag sitter nu på donken med elin, camilla, josefine och johannna! vi har det mys med varsin mac och paj! jag har har börjart gilla pajerna!! fast jag har inte smakat äpple ännu men den ska jag testa nästa gång... det känns som vi kommer att sitta här varje dag efter skolan pga de är gratis wifi , jag kommer vara tjock och pank tillslut! men glaaaad

I <3 my mac

min mac är bäääst!

RSS 2.0