uppdatering

halllå männsikor! jag har bestämt mig för att det är dags för att börja blogga igen. WIIE, haha inte direkt..
Nu sitter jag här på café 60 med moa, kimberly och navve. Bilder kmr upp snenare.

bloggtroka

sorry guys, jag har bloggtorka! jag tar en liten paus men jag lovar att börja blogga snart igen!

transpartant

linne

dessa linnen från sonia rykiel pour hm är väldigt ombloggade men de förstår jag, de är ju otroligt snygga! 129 kronor kan du för dem nu på hms hemsida.jag har ingen ursäkt varför jag inte bloggat på några dagar! jag hade bara ingen lust eller ork..

#1 new york times bestsellervad har jag gett mig in på? Jag har fått hem boken L.A. Candy som jag nyss beställde . Problemet är att hela boken är på engelska. Jag får nog ha ett lexikon tillhands medans jag läser, hur ska jag annars klara mig igenom hela?

 


prom queen


jag gillar att vara ute i god tid när det gäller saker därför har jag redan börjat titta på min balklänning men jag vet inte riktigt vad jag ska satsa på. den tradionella, enaxlad, paljetter? det finns så mycket att välja mellan. dessa ovan kommer ifrån french connection och där burkar de ha riktigt bra utbud på klänningar kring sommar tid. dock är dem lite för dyra för min budget.

blingbling


jag var och handlade idag, det jag köpte var detta halsband ifrån lindex och en eyeliner!

lovely


gammal bild på kerstin


Inatt sov kerstin här och hela gårdagen spenderades också med henne . trevligt trevligt! Ví fickade, kollade på gammla bilder, lyssnade på musik och tog lite bilder inne i stan men dem är uppladdede på kerstins dator så jag kan tyvärr inte visa dem men jag ska be henne att skicka dem när hon har tid!


lycklig stund
vet ni vad jag gjorde idag? jag piercade naveln! Att säga att det inte gjorde ont är att ljuga, men så farligt var det inte! men så var ju söta kimberly med under hela tiden och det gjorde det bärttre. Nu blir det lite jobb att göra rent hålet så att jag inte får några inflamationer.

in the corner of nothingminiklänning gina tricot, koft hm, leggings forever21 och skor dinsko.


chocolate chip cookiesDirekt när jag vaknade ställde jag mig i köket och bakade chocolate chip cookies a la amerikanskt recept! De blev ganska bra men de borde varit lite tjockare. Det kommer gäster hit om ett tag och då tänkte jag  bjuda på kakorna.

 


demin shirtfodral American Apparel, skjorta Topshop, skor dinsko, mössa och leggings H&M!

Nu ska jag dra ut i det kalla sverige och gå till tunnelbanan, kmr jag överleva? det är 18 minus ute och jag är varmt kläd....


svartsvartsvartMina saker från nelly har kommit och jag är jätte nöjd!


paradisejag är inte den enda som längtar till värmen antar jag? för en resa till thailand skulle sitta fint just nu! jag är trött på kalla snöiga sverige! jag får i alla fall hoppas på att jag och min famij kanske åker dit nästa vinter.

Hennes och muritz

HM:s vårkatalog kom ut för ett tag sedan och jag tänkte bara visa några av mina favoriter! gladiatorliknande skorna med klack funderar jag därimot bara på att köpa. jag tyckte faktiskt inte att det fanns så mycket i min smak i kollektionen..

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
Owl city - Fireflies


RSS 2.0