Be Stupid

Jag måste säga att diesels kampanj Be Stupid är en av de härligaste jag sett!


Diesel Stupid Lion camera shot

Diesel Stupid security camera shot

Diesel Stupid security camera shot

Diesel Stupid Rain Kiss

Diesel Stupid helmet smoke

Diesel Stupid pants eyes

Diesel Stupid sauce bottle

Diesel Stupid slow cone

Diesel Stupid mail box stunt


I've Got You Under My Skin

dessa ska bli mina! jag vet inte när men jag vet att de ska bli det någon gång i framtiden...


Pamela Shearling Bootie

 


en dag senare

just nu har jag ju lösenordskyddat min blogg så det är bara några som kan se denna bild, jag skulle annars inte lägga ut den.. den är tagen några timmar efter oprationen.. det jag iaf vill säga med detta inlägg är att jag mår bra men jag har jävligt ont och är ganska svullen!


att man kan må så sjuk bra men samtidigt så himla dåligt, är en sån obeskrivligt äcklig känsla!

 IMORGON ÅKER JAG TILL HALMSTAD!


a touch of black

idag på hantverks lektionen blev jag sminkad och hårstylad av min lärare jenny (som förövrigt är väldens bästa) och det här är resultatet! Jag fick sotade ögon och lite mohawk liknande frisyr, jag fick tyvärr inga bättre bilder en de här.. vad tycker ni? 
October comes with the fall

jag är hemma idag från skolan, menssvärk är inte nice någonstans! Jag hade inget att göra så jag ställde mig på balkongen och fotade lite på hösten som är här.. på hösten är det som vackrast färger.

you cannot replace, when you love someone but it goes to waste, THINK COULD IT BE WORSE?

jag var och handla idag, jag köpte en behå, trosa, knähöga strumpor och ett nagellack! jag såg många snygga grejer men en sak jag gillade extra mycket var denna jacka från gina tricot, 399 kostar den... jag vet inte om det blir något köp för mig, för att nästa vecka ska jag besöka marc jacobs affären samtidigt har jag spanat in en väska på gina och en ryggsäck på bianco som jag plenarat att inhandla... snacka om ilandsproblem!


So won't you grant this final wish pretty Miss? Won't you save a last kiss?

Idag på Hantverkstekniken fixade jag söta Amandas hår, jag gjorde värmespolar i håret och sedan tuperade jag och stylade det! vad tycks?kassa bilder, I KNOW!

Neutrogena, Visibly Clear Spot Stress ControlJag har länge tänkt köpa nya hudvårdsprudukter och i förra veckan blev det entligen gjort! Jag brukar vanligtvis inte tvätta av mig när jag går och lägger mig, ibland sminkar jag inte ens av mig men nu ska det börjas!! De prudukter jag köpte var mot torrare hud, de är faktiskt gjorda för runt 30åringar men jag var tvungen att köpa dem för de ungdomsmedel som finns är bara mot fet hy tyvärr!


I want you to make me feel like I'm the only girl in the world


Rihanna - Only Girl (In The World)

På min spotifylista är det rihannas nya låt som är mest spelad!


redhead


När jag ser den här tjejen får jag värsta impulskänslan att jag vill gå och köpa orange hårgfärg och färga mitt hår, vad säger du sis skulle jag passa i det? nu är du tvungen att kommentera!!!! heheheh


only for you sis!bara för att min syster är så underbar ska jag bara blogga för dig sofie! du är den ända som vet lösen ;)
snart ska jag möta elin vid tuben, vi ska göra oss för att dra på fest!


Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

jag har bestämt mig för att sluta blogga. jag kanske kommer att börjar blogg igen om ett tag men just nu har jag ingen ork, lust eller vilja... jag kommer behålla bloggen iaf!

girls just wanna have fun!I fredags var det tjejmiddag hos mimmi, mycket trevlig! fanny saknade dock!  här är några bilder från kvällen.


jag älskar dig i vått och tort!

en gammal bild, visst är vi vackra?

idag var jag och elin och såg på bio! vi såg tusen gånger starker, den var bra fast jag skulle velat att den var längre.. det roligaste var efter på bions toalett när små fjortis tjejer skulle leka coola och klaga på elins torrshampoo!

time vill only tell

jag att jag inte bloggat på ett par dar men det är bara för att min mac är nu också tyvärr på lagning och när jag varit på mina föräldrars datorer har jag bara varit inne på fb... jag kanske tar en liten pause till mina datorer är lagade, time will tell.

RSS 2.0