pumpahuvud


idag har jag varit i stan med elin fast jag köpte zero. jag ska därimot köpa en klänning jag provade imorgon! Här är i alla fall dagens outfit. ledsen över dåliga kvaliten på bilden, min systemkamera har jätte lite batteri och jag kan inte hitta min laddare så jag använde min digitalkamera istället!


this is it

nu är finaste här. idag har vi fotat lite, gjort pannkakor, spelat spel och lyssnat på MJ. men nu ska vi nog utpå en promenad.

X2000

hallå människor ! detta är vad jag gjort i halmstad:
fredag
: jag åker med min mamma och pappa med bil ner till halmstad, vi kommer ungefär fram vid 9. resten av kvällen spenderas med en film tillsammans med mina kussar.
lördagen: vi går upp relativt tidigt för att åka med pojkarna till nån skog där de ska gå på cykelträning efter det åker resten av oss till stadium och kollar på regnjackor (jag hittta ingen). sedan när vi kommer hem går vi på en lång promenad. fin middag och lördags mys resten av kvällen.
söndagen: min pappa åker hem eftersom han behövde jobba dagen efter, jag och min farbror och går till stranden och fotar lite, picsen i inlägget nedan är ett litet resultat. sedan går jag och pojkarna och spelar boll och bakar bröd till middagen. 
måndagen: den spenderas på halmstad simhall med mamma och pojkarna (min fatser jobbade), restan av dagen spenderas inne pga regn.
tisdagen: vi åker in till halmstad city och handlar jag hittar ett par velvet leggings och en lila stickad tröja på monki och sedan sätter vi oss på tåget redo för hemfärd!

imorgon ska jag vara med underbara fanny, vi tänkte ta lite bilder och bara ha lite allmnät mys!


Att allting har ett slut och allt det vackra är kort



jag sa ju att jag troligen inte skulle kunna blogga så mycket under helgen men nu har en liten lucka öppnats, så jag hinner blogga i alla fall! men jag hinner inte göra ett så lång och avancerat inlägg för snart ska jag börja förberedda inför maten! men jag kommer att sitta 4-5 timmar imorgon på tåget upp till stockholm så då har jag gått om tid att blogga. då kan jag berätta en liten sammanfattning om vad jag gjort här i halmstad.


halmstad




allt är ifrån topshop förutom halsbandet som kommer ifrån åhléns! förresten förvänta er ina att jag kommer blogga så mycket under den närmsat veckan men jag ska göra mitt bästa för att håla er uppdaterade! direkt efter skolan bär det av till mysiga halmstad.


popup outlet

topshop
Bild: lånad av linn

idag kolladejag in topshops outlet på öster, det hade många fina godbitar men därimot inte så uppdaterat. butiken kommer hålla till där i ungefär en månad tills affären är utplockad så det gäller att skunda sig! vad jag köpte visar jag senare ikväll. för nu måste det pakas till halmstad!


Who'd have Known

lily allens nya låt som handla om Elton john - Who'd have Known


tisdag

jag måste bara visa er mitt nya nagellack från depend soam jag köpte för nån dag sedan. det bästa med depends nagellack är att de bara kostar 25 kornor och har ett grymt stort urval!

don't bring flowers after i'm dead


foto: min farbror

jag har glömt och berätta att jag åker till halmstad på fredag och jag kommer vara där i fem dagar. det kommer vara jätte kul, jag och min familj ska besöka våra kusiner som bor där! vad vi gör där är inte riktigt bestämt menjag kommer antagligen ta med mig kameran och fota lite för min farbror en fotograf! han tar fantstiska bilder. BESÖK GÄRNA HANS HEMSIDA HÄR!


speak no feeling, no i don't believe you, you don't care a bit.



röda läppar, nått jag borde satsa på ? eller...


one of the colours from the rainbow

knokkrent 1020 - Rosaknokkrent 1020 - Svart
knokkrent 1020 - Blueknokkrent 1020 - vit

en av de här klockorna ska jag beställa i slutet av månaden när jag fått mitt barnbidrag, men vilken har jag inte ännu bestämt!


fakefur

 


Här är päls jackan jag köpte igår, jag köpte också lite smink och en smink väska.
Det är filmtime för min del nu! Confessions of a Shopaholic den verkar grymt bra!

allt och ingenting

2797767288

toves byxdress ifrån topshop som hon hade på sig förra veckan var galet snygg!




jag var och handla igår hela dagen och jag hade ingen ork att varken ladda upp bilder eller ens uppdatera. jag ska bättra mig! Nu är det städning för min del, jag ska ut och städa i lilla älta med fotbollslaget. Kul va? nja, inte direkt....



plugg, plugg och återigen plugg


Bild: taget i slutet av sommarn

Jag har hemkunskapsprov imorgon så just nu sitter jag i full hå med och plugga till det!

paketet kom efter många dagar av väntande



 

Skorna kom idag och jag är jätte nöjd! De passa perfekt och var galet heta. I paketet följde en mössa och en mag tröja också med.

i like




denna film var jag och såg igår, jag tycker den var bra men lite kort! Fame hette den.


ett efterlängat paket

förresten jag fick mina grejor från hm igår! paketet bestog av: leopard tights, långärmad vit baströja , ett par vanar och en mössa.

jag är gyllene, jag är gyllene .



ny header och några andra som design ändringar, vad tycks ?

 


my eyes



Äntligen fredag, slappdagen nummer ett. Ikväll blir det nog en rulle och en skål popcorn. och imorgon ska mina föräldrar gå upp jätte tidigt eftersom de ska hämta hem en båt vi köpt i gävle.!

the best i could do

Nelly  Shoes - Kingston
dessa är på väg hem till mig !


yeah it's new


juste, jag har glömt att berätta att jag beställt dessa vantar och mössa. höstiga va ?


golden nails

hur coolt skulle det inte vara med så här guldiga naglar? lily allen kan sitt! jag vet inte om jag skrivet förut men jag är helt beroende av nagellack, jag kan verkligen inte gå utan det. Jag känner mig så tom och tråkig dåt. det låter ganska ytligt men jag trivs inte utan. haha nu vet ni det !

the only ones


idag var jag och handlade med fanny och jag hitta en ny höstjacka! denna i från hm.


skogshuggarskjorta


tee hm, skjorta ginatricot, jeans vila, skinnpaj lindex, halsduk hm, skor dinsko, tygpåse lindex


Idag hade jag prov i SO, det gich hyfsat ! Förresten jag är väl inte den ända som längtar till desperate housewives ? omöjligt.. jag och min syster som är storföjare av DH kommer självklart sitta bänkade framför tv. Här är en liten kort sammanfattning om min dag: det kalla vädret tar död på mig!


simple is better





denna outfit skulle jag gladligen ta på mig imorgon! ungefär 19 tusen får du för allt.


fjärde oktober tvåtusennio


ginatricot 249:-

det här var vad jag handlade idag samt ett knall rött läppstift från nivea

bulle



idag ska jag åka och handla med min storasyter och sen plugga byxan av mig ! jag får se om jag visar de jag köpt men förvänta er ingenting för jag är historiens sämsta bloggare ! hehe


i feel it comming in the air



Jay-Z Featuring Rihanna & Kanye West- Run This Town


RSS 2.0