Sitter på biografen!

foto0326 (MMS)

Sitter på biografen! Jag ska SATC 2. Tråkigt nog har den fått väldigt dålig kritik..


SKA MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN

bild: unknown

detta örhäne måste jag haffa även fast det kommer göra SKIT ont att sätta i det!!! jag har bara hört att man kan hitta det på ebay. Det finns crazy mycket saker på den sidan därför kommer det ta år att leta reda på örhänget.

IT is not over yet


Jag fattar inte varför alla lärare måste sätta alla föredrag, prov och läxor i sista stunden?? Jag blir tokig på hur mycket plugg vi har dessa två sista veckor! Sen är det i alla fall sommarlov och efter det bär det av till gymnasiet... Spännande!

färgglatt från vagabondjag har hittat mina dröm skor!! just my luck så är alla färgarna slut i storlek 36 på hemsidan och de finns bara i utvalda butiker! 800 kr går dem för på vagabond och jag är pank just nu på grund av bal slash skolavslutningskläder men jag får tjata lite på mamma.
Jag är sjuk just nu men när jag blir frisk ska jag leta reda på dem. Jag funderar på de röda eller de blå, vilken tycker du är snyggast?


Fashion against AIDS

Bilden “http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/qwjfi1w6715td7tqvhv4rfhhqri6kg8” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/ad1wqmn42dv6au7khktp9b3yz78ql6u” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/t5tcexaaknd8t06vqc7k62drfp8smpc” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/9ot9lvvf8dj8m83xkwikv7d96i78prg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/pp09ro4urn0bmtq85nr83irop74rbg5” kan inte visas, då den innehåller fel.Som de flesta av er säkert vet har Fashion against AIDS kampanjen kommit ut på hm. Jag var tyvärr lite sen att se det för jag hade nämligen tänkt beställa nägra av de ovanstånde plaggen.. men nu är det tyvärr slutsålda! Därför tänkte jag titta lite på stan imorgon efter dem (speciellt den blåa "jeans"klänningen)

en kanon varm sommarDet står så iallafall på aftonbladets hemsida! jag hoppas på att dem har rätt för i sommar ska jag spendera hela sommarlovet i sverige! vill du läsa hela artikeln klicka här <---

-

datorn är fortfarande trasig, det blir en bloggpause ett tag till! jag ska försöka blogga ändå.

Bio med Mimmi ! Last song ska vi se .

foto0302 (MMS)

Bio med Mimmi ! Last song ska vi se .


RSS 2.0