Min kameraslins är trasig!

foto0347 (MMS)

Min kameraslins är trasig! Det är ett av skälen varför det kommer vara väldigt glest mellan inläggen i sommar. Det andra skälet är att jag kommer att spendera mycket tid på mitt landställe!


You know it cuts deap like a knife And God knows how much I tried And now my hearts gones cold And the one who brings it back , is you.

dessa låtar av emilia de poret spelas på repeat hemma hos mig just nu medans jag packar inför midsommarhelgen som ska spenderas på landet tillsammans med släkten!


på min önskelistaMin födelsedag är om lite mer än en månag och det på bilden ovan är vad jag skulle vilja ha! + ett par harems byxor.

balen 2010

här kommer tusen bilder från balen i måndags:
och för er som undrar kommer min klänning från lipsy!
.

nu drar jag till mimmi för brunch med tjejorna !!

dagens planer

Idag ska jag:
- Klippa och färga håret
- fika med käraste syster
- hitta på något med elin a.k.a korven

vi hörs senare!


Restaurang SABAI SONG!

foto0334 (MMS)

Restaurang SABAI SONG! Det heter restaurangen jag sitter på just nu. Jag äter fried rice med räkor, super gott .


vänner för livet, right?

jag måste bara länka till min undrebara vän madeleines inlägg som hon sktivit på sin blogg, jag känner precis lika dant aom henne men eftersom jag inte är lika duktig på att skriva det (eller i hennes fall fantastisk) tycker jag ni ska klicka här för att läsa det! passa även på att läsa resten av hennes fina personliga blogg!
Inlägget handlar om vår tid i högsatdiet och om att lämna det för att gå vidare i livet till gymnasiet.

update: läs även min andra fin fina kompis mimmis inlägg om detta! klicka r.

I want it my way


jag provade dessa skor förra veckan och de passade perfekt. Jag funderade förut på de här skorna och nu är jag osäker på vilket par jag ska köpa. Vagabond skorna är mycket dyrarer dock har dem bättre kvalite! jag får fundera på saken ett tag till...


I wanna be a billionaire so fricking bad and buy all of the things I never had


Travie McCoy - Billionaireps. jag är hemma från klassresan igen!

hej hopp

jag åker på klassresa till gålö idag och därför är detta mit första/sista inlägg idag! vi kommer hem imorgon men jag har ingen aning om jag hinner blogga då!

ladies looking hot


bilder från min gårdag som spenderades med två vackra kvinnor, Fanny och kerstin!

veckans snyggingar 22

Jag tänkte börja med veckans snyggingar (inspo härifrån) där jag lägger ut ett viss antal outfits från flera olika bloggar som inspererar mig.

Denna veckas snyggingar är:


AGNES - Denna tjej har alltid underbara kläder som jag skulle kunna dö för. Hennes blogg är faktiskt min favorit blogg! I detta fall har hon ett par sollisar som jag gärna skulle vilja ha men som dock är lite för dyra..FRIDA - Jätte fint med långklänningen tillsammans med en skjorta knyten runt höfterna! Frida lyckas som vanligt.


bildbombningMando diao var grymma igår, så jävla fantsiska! jag fick tyvärr inga bra bilder.. jag kom ganska långt fram i massan och då var det omöjligt att ta kort pga att det var så trångt! jag köpte ett grönt kort också när jag va där och då är det gratis inträde varje dag. Det är perfa för jag ska troligen gå på miss li, erik hassle och bobo hund senare!

mando diao
jag ska se mando diao på fredag! De upträder på grönalund, sist jag var där var nog för 3-4 år sedan...


RSS 2.0